Nieuws & acties
[widget_cah_news_18]
20% korting op Gordijnen
20% korting op Gordijnen

Jouw interieur bestaat uit veel harde materialen zoals glas, hout, metaal of beton. Ideale elementen om de look van je huis te bepalen maar ze zorgen ook voor galm. Overweeg eens om te kiezen voor sfeerverhogende gordijnen. Je vermindert galm en geeft jouw woning ook nog eens extra warmte en gezelligheid mee! Bij ons vind je een betaalbaar en ruim assortiment gordijnen, wat je woonstijl ook is. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.
Lees meer »

 
Nieuwe Flexa Pure wand 2018

Prikkel je zintuigen met de fantastische kleuren van Flexa Pure. De nieuwe exclusieve reeks kleuren werd met zorg ontwikkeld door de kleurspecialisten van Flexa. Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. De prachtige A-4 stalen kun je mee naar huis nemen om tot de juiste (kleur-)combinatie te komen. Deze prachtige lijn is te verkrijgen in lak- en muurverf. 
Lees meer »

Nieuwe Flexa Pure wand 2018
 
Onze nieuwtjes en acties
Onze nieuwtjes en acties

Feest! Onze nieuwe website is online! Vanaf nu kun je hier altijd terecht voor alle informatie over Colors@Home Ingrid en Aschwin. Je vindt hier informatie over onze producten, onze diensten, en je kunt direct een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast houden we je uiteraard graag op de hoogte van onze laatste acties. Wil je meer informatie dan je hier kunt vinden? Vul dan het contactformulier in of kom ook eens langs in onze winkel! 
Lees meer »

 
 • Raamdecoratie In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
 • Vloeren Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij Colors@Home Ingrid en Aschwin in Rotterdam.
 • Verf Voor verf ben je bij Colors@Home Ingrid en Aschwin aan het juiste adres.
 • Behang Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Gelukkig kennen wij onze collecties en kunnen wij perfect adv..
 • Gordijnen Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij Colors@Home Ingrid en Asc..
 • Horren Wil je in de zomer insecten buiten houden, dan is een hor onmisbaar.
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
 • Meetservice van Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs ..
 • De service van ! Service staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Schilderwerk door ons laten uitvoeren Ook voor je schilderwerk ben je bij Colors@Home Ingrid & Aschwin aan het juiste adres.
 • Door ons laten doen Je zoekt een behanger of stoffeerder in Rotterdam en omgeving? Ook voor deze diensten ben je bij ons aan het goede adres.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.