Nieuws & acties
[widget_cah_news_18]
Verhuizen en uitbreiding vloerenafdeling
Verhuizen en uitbreiding vloerenafdeling

In februari gaan wij onze vloeren afdeling een flinke impuls geven en daarom is het nodig om deze te verhuizen naar de voorkant van onze winkel en wel aan de "verfkant". Dit wordt een mooie grote vloeren afdeling waar u terecht kunt voor vloerbedekking, pvc, marmoleum, vinyl en laminaat. 
Lees meer »

 
Missoni behang

Het eerste zigzagpatroon van Missoni was te bewonderen in 1967. Modeontwerper Ottavio Missoni ontmoette zijn vrouw Rosita, dochter van een interieursstoffenfabrikant, en brachten hun kennis over mode en stoffen samen in een eigen modehuis. De grote doorbraak kwam in de jaren '60. Ze deden onderzoek naar het gebruik van grafische patronen. Naast prachtige ontwerpen in stoffen is er ook behang collectie. 
Lees meer »

Missoni behang
 
Intirio beurs in Gent
Intirio beurs in Gent

Eind januari zullen wij weer de Interio Beurs in Gent bezoeken. Op deze beurs worden alle nieuwe trends voor 2018 gepresenteerd voor de Benelux. Uiteraard zullen wij deze trends weer meenemen naar onze winkel en zult u deze trends terug vinden in al onze collecties. Op onze facebook pagina zullen wij een impressie geven van ons bezoek.
Lees meer »

 
Onze nieuwtjes en acties

Feest! Onze nieuwe website is online! Vanaf nu kun je hier altijd terecht voor alle informatie over Colors@Home Ingrid en Aschwin. Je vindt hier informatie over onze producten, onze diensten, en je kunt direct een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast houden we je uiteraard graag op de hoogte van onze laatste acties. Wil je meer informatie dan je hier kunt vinden? Vul dan het contactformulier in of kom ook eens langs in onze winkel! 
Lees meer »

Onze nieuwtjes en acties
 
 • Raamdecoratie In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
 • Vloeren Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij Colors@Home Ingrid en Aschwin in Rotterdam.
 • Verf Voor verf ben je bij Colors@Home Ingrid en Aschwin aan het juiste adres.
 • Behang Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Gelukkig kennen wij onze collecties en kunnen wij perfect adv..
 • Gordijnen Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij Colors@Home Ingrid en Asc..
 • Horren Wil je in de zomer insecten buiten houden, dan is een hor onmisbaar.
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
 • Meetservice van Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs ..
 • De service van ! Service staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Schilderwerk door ons laten uitvoeren Ook voor je schilderwerk ben je bij Colors@Home Ingrid & Aschwin aan het juiste adres.
 • Door ons laten doen Je zoekt een behanger of stoffeerder in Rotterdam en omgeving? Ook voor deze diensten ben je bij ons aan het goede adres.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.