Wij bieden ook behangwerk!

Je zoekt een behanger of stoffeerder in Rotterdam en omgeving? Ook voor deze diensten ben je bij ons aan het goede adres. Onze jarenlange ervaring garandeert je een uitstekende kwaliteit van product en arbeid. Wil je advies over je nieuw in te richten woning, jouw huidige woning of moet je woning verkocht worden. Wij kunnen je hier deskundig in adviseren en begeleiden. Informeer voor onze condities op telefoonnummer 010 - 465 53 96. 

Monteren
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Meetservice van Colors@Home Ingrid en AschwinOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tev..
  • De service van Colors@Home Ingrid en Aschwin!Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Schilderwerk door ons laten uitvoeren Ook voor je schilderwerk ben je bij Colors@Home Ingrid & Aschwin aan het juiste adres.
  • Wij bieden ook behangwerk!Je zoekt een behanger of stoffeerder in Rotterdam en omgeving? Ook voor deze diensten ben je bij ons aan het goede adres.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Ingrid en Aschwin
Schieweg 109 - 111 | 3038 AL Rotterdam
Telefoon 010-4655396
E-mail ingridenaschwin@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home en is CBW-erkend.
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 17.00
Woensdag09.30 - 17.00
Donderdag09.30 - 17.00
Vrijdag09.30 - 17.00
Zaterdag09.30 - 17.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.