Behanger Rotterdam

Vakkundige behanger in Rotterdam en omgeving

Voordat je aan slag kunt met behangen, moet je je eerst goed verdiepen in het materiaal en de techniek. Vaak wordt het behangen zelf geprobeerd, maar wanneer je een naadloos behang gaat aanbrengen, moet je rekening houden met meerdere factoren. Doordat wanden niet zijn schoongemaakt, de verkeerde behanglijm wordt gebruikt of het patroon niet aansluit, kan het behangen een uitputtende klus zijn. Hoog tijd om een behanger in Rotterdam in te schakelen. Wij nemen jouw project uit handen, zodat jij een hoop tijd en energie bespaart.

Met de juiste materialen en vakkennis realiseren we een naadloos en kwalitatief eindresultaat. Wil je een strak en egaal resultaat? Dan beschikken we over populaire behangsoorten zoals glasvezelbehang en renovlies behang. Maar wil je echt een sfeervolle ruimte creëren? Ga dan voor een bijzonder patroon dat naadloos doorloopt of een indrukwekkend fotobehang met jouw eigen foto. Onze ervaren behangers houden rekening met alle soorten obstakels, van contactdozen tot kachels. Staat er binnenkort een behangproject op de planning of wil je simpelweg jouw klus uitbesteden? Met een vakkundige behanger in Rotterdam geniet je gegarandeerd van een naadloos resultaat. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Monteren
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Rotterdam om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Meetservice van Colors@Home Ingrid en AschwinOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tev..
  • De service van Colors@Home Ingrid en Aschwin!Service staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Uw schilderwerk in Rotterdam uitbesteden? Schakel de schilders van Colors@Home Ingrid en Aschwin in en uw project is in goede handen.
  • Heeft u een professionele behanger in Rotterdam nodig? Schakel de ervaren behangers van Colors@Home Ingrid en Aschwin in. Neem contact op.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Ingrid en Aschwin
Schieweg 109 - 111 | 3038 AL Rotterdam
Telefoon 010-4655396
E-mail ingridenaschwin@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home en is CBW-erkend.
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 17.00
Woensdag09.30 - 17.00
Donderdag09.30 - 17.00
Vrijdag09.30 - 17.00
Zaterdag09.30 - 17.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.