597-vloeren_header.webp

Lamelparket in Rotterdam

Een zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitsverhouding. Met diverse decoren en verschillende uitvoeringen is er voor alle woonstijlen een geschikte vloer. Kom voor een uitleg over de uitgebreide mogelijkheden naar Colors@Home Ingrid en Aschwin. Wij vertellen je er graag meer over. 
 

Luchtvochtigheid

Een houten vloer is gevoelig voor krimpen en uitzetten, waardoor een gunstig binnenklimaat in de woning ontzettend belangrijk is. De gemiddelde luchtvochtigheid varieert over het jaar genomen tussen de 30% en 60%. Houten vloeren hebben de minste werking wanneer de luchtvochtigheid van de ruimte 55% (+/- 5%) bedraagt. Om dit te reguleren kun je gebruik maken van luchtbevochtigers en luchtontvochtigers.

 

Producten
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle tapijtwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Rotterdam Noord? Doe inspiratie op in onze sfeervolle laminaatwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloeren kopen Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpet kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Een zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
  • Onderhoudsadvies vloeren nodig in Rotterdam? Met een goed onderhoudsadvies; blijft je interieur langer mooi.
triangle