Akzo_2019_1920x600.jpg

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Binnenmuurverf moet van topkwaliteit zijn. Met deze gedachte is de muurverf Alphacryl Pure Mat SF van Sikkens ontwikkeld. Een goede keuze wanneer alleen het allerbeste eindresultaat goed genoeg is! Je bespaart tijd en geld met deze muurverf. Gemakkelijk aan te brengen en dankzij de hoge dekkracht heb je minder lagen verf nodig. Daarnaast is deze muurverf ook nog eens schrobvast en kun je rekenen op een blijvend mat eindresultaat. In onze winkel vertellen we je er graag meer over. Daarbij kunnen we je ook verder helpen om jouw interieur compleet te maken met een mooie vloer, gordijnen, raamdecoratie en nog veel meer. Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons in de winkel. De koffie staat klaar. 
We bieden je ook graag gratis kleuradvies bij ons in de winkel. Gezamenlijk zoeken we naar het juiste verfproduct en de kleur die het beste aansluit bij jouw specifieke woonwensen.  

Colors@Home Ingrid & Aschwin, jóuw verfspecialist!

Maak in onze winkel bijvoorbeeld kennis met de allernieuwste binnenmuurverf van Sikkens. Sikkens Alpha Rezisto Mat is een unieke muurverf met vlekafstotende werking. Hierdoor trekt vloeistof niet in de muur maar druppelt ervan af. Deze muurverf is daardoor dé oplossing tegen dagelijkse invloeden zoals vettige handen, eten en schoenstrepen. Viezigheid en vlekken maak je daardoor eenvoudig schoon zonder dat de verflaag wordt aangetast. Naast deskundig verfadvies bij ons in de winkel, verzorgen wij ook graag jouw schilderwerk. Wij hebben je jarenlange ervaring en puur vakmanschap te bieden. Je bent dus van harte welkom bij ons in de winkel. Heb je een specifieke vraag? Gebruik dan het onderstaande formulier.
Onze voordelen

Erkend Sikkens Specialist

Wij bieden optimaal professioneel advies, waardoor we onszelf Erkend Sikkens Specialist mogen noemen. Voor betrouwbare kwaliteit en deskundige service voor- tijdens en na de verfklus ben je bij de Erkend Sikkens Specialist aan het juiste adres. 

Schilderwerk

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Assortiment

Naast verf vind je bij Colors@Home Ingrid & Aschwin ook andere producten om jouw interieur een ware metamorfose te laten ondergaan. Ook voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie en behang ben je van harte welkom. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist van Rotterdam!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenSchieweg 109 - 111|3038 AL Rotterdam
Telefoon 010-4655396|E-mail ingridenaschwin@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag Gesloten  
Dinsdag 09.00 - 17.30  
Woensdag 09.00 - 17.30  
Donderdag 09.00 - 17.30  
Vrijdag 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 17.00  
Routebeschrijving
naar onze winkel
 • Raamdecoratie In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
 • Vloeren Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij Colors@Home Ingrid en Aschwin in Rotterdam.
 • Verf Voor verf ben je bij Colors@Home Ingrid en Aschwin aan het juiste adres.
 • Behang Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Gelukkig kennen wij onze collecties en kunnen wij perfect adv..
 • Gordijnen Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij Colors@Home Ingrid en Asc..
 • Horren Wil je in de zomer insecten buiten houden, dan is een hor onmisbaar.
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
 • Meetservice van Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs ..
 • De service van ! Service staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Schilderwerk door ons laten uitvoeren Ook voor je schilderwerk ben je bij Colors@Home Ingrid & Aschwin aan het juiste adres.
 • Door ons laten doen Je zoekt een behanger of stoffeerder in Rotterdam en omgeving? Ook voor deze diensten ben je bij ons aan het goede adres.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.