602-vloeren_marmoleum-header.webp

De voordelen van marmoleum

Op zoek naar een sfeervolle marmoleumvloer in Rotterdam? Neem een kijkje in de vloerenwinkel van Ingrid en Aschwin en ontdek de voordelen. Marmoleum is een bijzondere en milieuvriendelijke vloersoort dat bijna niet te vergelijken is met andere vloeren. Een vloer van marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen (lijnolie en kalksteen), waardoor deze vloersoort tot de meeste milieuvriendelijke vloeren behoort. Door de natuurlijk grondstoffen is marmoleum na 25-40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Dankzij het duurzame karakter van marmoleum is dit een uitstekende keuze voor de milieubewuste mens. Een strakke marmoleumvloer is een onmisbaar voor je interieur. Bezoek onze woonwinkel in Rotterdam en bekijk met eigen ogen of marmoleum bij jouw wooninterieur past. Onze specialisten helpen je graag verder.
Marmoleum Rotterdam
Marmoleum in Rotterdam
 

Duurzame marmoleum in Rotterdam

Marmoleum is niet alleen bekend om zijn duurzame eigenschappen, maar deze vloersoort heeft nog veel meer voordelen. Een marmoleumvloer is eenvoudig te onderhouden, waardoor het schoonmaken een eenvoudige klus is. Daarnaast is het materiaal zeer slijtvast, waardoor geen lelijke krassen ontstaan. Door de stevigheid van marmoleum kan jouw vloer zonder problemen zware meubels verduren. Dankzij de duurzame oppervlakte kan marmoleum jarenlang tegen een stootje. Deze vloersoort is een uitstekende keus voor woningen, maar is ook bestemd voor bedrijfspanden. Door het geluiddempende effect van marmoleum wordt het geluid van voetstappen aanzienlijk verminderd. Hierdoor worden storende geluiden in de (woon)ruimte gedempt en ontstaat er een ontspannen akoestiek.
 
Is er al een bestaande vloerverwarming aanwezig of wil je dit in de toekomst aanleggen? Marmoleum is ideaal te combineren met vloerverwarming. Doordat het materiaal relatief dun is, wordt er een prettige warmte doorgelaten. Je kunt met blote voeten over de vloer lopen, het gehele jaar door. Een marmoleumvloer is een duurzame investering in woongenot en een echte aanwinst voor jouw wooncomfort. Je geniet jarenlang van een strakke en onderhoudsvriendelijke vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze inspirerende woonwinkel in Rotterdam, waar onze adviseurs je graag verder helpen.
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle tapijtwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Rotterdam Noord? Doe inspiratie op in onze sfeervolle laminaatwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloeren kopen Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Marmoleum vloer kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpet kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Lamel parket in RotterdamEen zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitverhouding.
triangle