20% Korting op Flexa Pure verf

De perfecte kleur voor jouw interieur

Tijd voor een nieuwe look in huis? Dan wordt het tijd voor een nieuwe kleur op de muren. Het kost echt niet zoveel tijd om de sfeer in de kamer te veranderen. En het effect is altijd grandioos! Met de nieuwe kleuren van de Flexa Pure lijn kan het eigenlijk niet fout gaan. Doe de hele kamer of kies ervoor één muur in een trendy kleur te verven. 
Wat dacht je van de nieuwste kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace™? Deze zachte vergrijsde, positieve lichtroze basiskleur brengt een warm en comfortabel gevoel van thuishoren tot leven. Geïnspireerd door de zachtheid van veren en de subtiliteit van avondwolken, brengt de Kleur van het Jaar Sweet Embrace™ een gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid in woon- en werkruimtes. Nog niet helemaal zeker over de nieuwe kleur? Geen probleem. Wij helpen graag met kiezen.  

Kom snel langs in de winkel en profiteer 9 t/m 21 oktober 2023 van 20% korting op de Flexa Pure verven. Vraag naar de voorwaarden.
 

Colors@Home Ingrid en Aschwin dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Ingrid en Aschwin snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Rotterdam bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen