604-vloeren_pvc-header.webp

PVC vloerenspecialist in Rotterdam

Op zoek naar PVC vloeren in Rotterdam? In onze inspiratievolle vloerenwinkel vind je een uitgebreid aanbod voor jouw wooninterieur. Hier vind je sfeervolle PVC vloeren om je woning de juiste uitstraling te geven. Steeds vaker worden woonkamers, slaapkamers en keukens bekleed met een PVC vloerbedekking. Deze vloersoort is eenvoudig te onderhouden, geluiddempend en gaat lang mee. Daarnaast is de ideale uitstraling volledig naar wens te verkrijgen. Van een tegellook tot een houtmotief, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tegenwoordig is een PVC vloer niet te onderscheiden van een laminaatvloer of een authentieke houten vloer. Je hebt de uitstraling van een levensechte vloer gecombineerd met de voordelen van PVC. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek binnenkort onze woonwinkel in Rotterdam en laat je inspireren. De specialisten van Colors@Home Ingrid en Aschwin denken graag met je mee.
PVC vloer Rotterdam
PVC vloeren Rotterdam

Kleurvaste PVC vloeren in Rotterdam

Een PVC vloer staat bekend om vele voordelen. Over het algemeen bepaalt de dikte van de slijtlaag hoe goed de PVC vloer tegen krassen of stoten kan. Hoe dikker de slijtlaag, hoe beter de gehele oppervlakte beschermd is tegen voetstappen, vuil en zware meubels. Daarnaast is de vloer met een toplak bewerkt, zodat de PVC vloer een goede bescherming heeft tegen vocht en zonlicht. Hierdoor is PVC waterbestendig en kleurvast, zodat je jarenlang geniet van een prachtige PVC vloer. Ook voor een hygiënisch huis is PVC een uitstekende keuze. Het schoonmaken van een PVC vloer is eenvoudig en de bacteriegroei wordt geremd. Een natte doek is al genoeg om je vloer schoon te krijgen.
 
Daarnaast staat deze vloersoort bekend als een ideale warmtegeleider. Heb je al een bestaande vloerverwarming in huis of ga je in de toekomst vloerverwarming aanleggen? Combineer je verwarming met PVC en geniet van een verwarmde vloer. Je kunt gerust met blote voeten over de vloer lopen. Je hebt niet alleen een sfeervolle vloer in huis liggen, maar ook een efficiëntere verwarming. Uiteindelijk ga je ook nog eens besparen op je energiekosten. Ben jij druk op zoek naar mooie PVC vloeren in Rotterdam? In onze inspirerende vloerenwinkel raak je niet uitgekeken op alle mogelijkheden. Wij bieden deskundig advies en ondersteunen je graag bij het kiezen van de mooiste kleuren en uitvoeringen.
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle tapijtwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Rotterdam Noord? Doe inspiratie op in onze sfeervolle laminaatwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloeren kopen Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpet kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Lamel parket in RotterdamEen zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitverhouding.
  • Onderhoudsadvies vloeren nodig in Rotterdam? Met een goed onderhoudsadvies; blijft je interieur langer mooi.
triangle