1079-raamdecoratie_bece_motionlinds_header.webp

Slimme raamdecoratie by MotionBlinds

Wat is het toch mooi dat je jouw raamdecoratie kunt laten voorzien van een motor. Alles te besturen met een afstandsbediening. Hoe leuk! Wat is er nu mooier dan dat jouw raamdecoratie vanzelf dicht gaan als de zon begint te schijnen. Dat jouw raamdecoratie 's avonds bij het schemeren van de avond vanzelf dicht gaan zodra het donker wordt of wanneer je naar bed gaat. Kortom, dat je scenario's kunt creëren bij jouw raambekleding, die bij je passen. En dat allemaal in te stellen via je smartphone of tablet.
 

simpel - smart - stijlvol en Talloze instellingsmogelijkheden

Duo rolgordijn Rotterdam
Duo rolgordijn Rotterdam
Raamdecoratie aangedreven door MotionBlinds is een super eenvoudige, snelle en slimme oplossing voor raamdecoratie. Voor het oog onzichtbare technologie. Gemotoriseerde raamdecoratie, aangedreven door MotionBlinds, hebben een geïntegreerde batterij die oplaadbaar is via USB-C. Ze kunnen draadloos worden geïnstalleerd en eenvoudig worden aangesloten op je (slimme) woning. 
Alle raamdecoratie
 • Elektrische bediening buitenzonwering van Colors@Home Colors@Home Ingrid en Aschwin: Scherpe prijs, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
 • Op zoek naar Duo rolgordijnen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een dupligordijn lijkt op een plissé.
 • Jaloezieën in Rotterdam nodig? Laat jouw horizontale jaloezieën op maat maken! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Houten jaloezie kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Pracht en praal met plisségordijnenPlisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ra..
 • Rolgordijn op maat in Rotterdam nodig? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Lamellen in Rotterdam nodig? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Het gemak van kunststof kozijnenSpeciaal voor kunststof kozijnen hebben wij een mooie oplossing.
 • Op zoek naar sfeervolle shutters in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 

Je kunt je slimme raamdecoratie op drie manieren bedienen

Vouwgordijn

SMART HOME SYSTEMEN

Google, Alexa en SmartThings. Onze slimme raamdecoratie werkt ook samen met andere smart home assistens zoals Google, Alexa en SmartThings. Hiervoor is de MotionBlinds Wi-Fi Bridge nodig, die een wereld aan connectiviteitsopties opent met derden, evenals het gebruik van de MotionBlinds smartphone-app. Koppel je je MotionBlinds systeem aan Google, Alexa of SmartThings? Dan kan je ook gebruik maken van spraakbesturing.
Vouwgordijn detail

AFSTANDSBEDIENING

Slimme raamdecoratie powered by MotionBlinds kan ook met een afstandsbediening worden bediend. De zwarte 15-kanaals afstandsbediening is speciaal ontworpen voor eenvoudige bediening vanuit de hand, aan de wand en op tafel. De raamdecoratie kan worden gegroepeerd in verschillende kanalen, zodat hele kamers met één druk op de knop kunnen worden bediend.
Maatwerk vloeren

HANDMATIGE BEDIENING

Naast alle slimme bedieningsopties is handmatige bediening een waardevolle toevoeging aan je slimme raamdecoratie omdat het altijd werkt en er niets voor nodig is: geen Wi-Fi, geen Bluetooth, geen smartphone of afstandsbediening. Met een eenvoudige trekbeweging aan de bedieningsketting wordt je raamdecoratie automatisch in beweging gezet. Handig voor als je je telefoon even niet bij de hand hebt

Geschikt voor dupligordijnen, rolgordijnen en jaloezieën

Slimme raamdecoratie by MotionBlinds is geschikt voor rolgordijnen, dupligordijnen, aluminium en houten jaloezieën. Met MotionBlinds is jouw raamdecoratie slim in een minuut. Bedien en activeer je raamdecoratie thuis en buitenshuis in een handomdraai.
 

Kabelvrij en oplaadbaar

Raambekledingen powered by MotionBlinds zijn volledig kabelvrij. De batterijmotoren laad je eenvoudig op via USB-C. Supersnelle en simpele installatie. Dus geen tijdrovende breekwerken uitvoeren om deze elektrische raambekleding te installeren.
 
triangle