581-raamdecoratie_horizontalejaloezie-header.webp

de magie van horizontale jaloezieën

Druk op zoek naar sfeervolle jaloezieën in Rotterdam? Horizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties helemaal terug van weggeweest. Door de verschillende opties in lamelbreedte, materiaal en afwerking, creëer je snel een jaloezie die helemaal naar jouw wens is. Daarnaast is een afwerking met een mooie koof is mogelijk. En wil je geen lelijke koordjes? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden van elektrisch bedienbare jaloezieën.
Horizontale jaloezie detail
Horizontale jaloezie

 

Jaloezie op maat laten maken

Op een mooie zomerdag wil je het liefst dat de zon naar binnen schijnt. Maar wanneer je lekker op de bank televisie kijkt, wil je zo min mogelijk zonlicht op je scherm. Kies dan voor raamdecoratie die je makkelijk open en sluit, zodat je altijd de gewenste hoeveelheid zon in huis hebt. Wij hebben de ideale oplossing voor jou: horizontale jaloezieën. Je hebt voldoende keus uit materiaalsoorten om jouw jaloezieën op maat te laten maken, van hout tot kunststof. Daarnaast heb je de mogelijkheid om smalle of brede lamellen te kiezen. Een smalle lamel in een klein raam geeft de ruimte een verfijnde uitstraling. Heb je liever een robuuste look? Dan kies je voor een brede lamel bij een groot raam.
 
Geef jouw wooninterieur een eigen karakter en creëer een gezellige sfeer met horizontale jaloezieën. Dankzij het handige koordsysteem bepaal je zelf hoeveel licht er binnenkomt. Horizontale jaloezieën passen goed bij elk interieur en zijn volledig in jouw persoonlijke smaak te leveren. Onze ruime collectie aan raamdecoratie is perfect afgestemd op de nieuwste trends en tijdloze designs. Voor mensen die houden van duurzaamheid en een antieke look, zijn houten jaloezieën een uitstekende keus. Met dit type jaloezieën schep je een nostalgische sfeer en transformeer je in een handomdraai jouw wooninterieur. Laat jouw horizontale jaloezieën op maat maken bij Colors@Home Ingrid en Aschwin. Wil je graag inspiratie opdoen? Bezoek onze woonwinkel in Rotterdam en onze adviseurs helpen je graag verder.
Alle raamdecoratie
 • Elektrische bediening buitenzonwering van Colors@Home Colors@Home Ingrid en Aschwin: Scherpe prijs, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
 • Op zoek naar Duo rolgordijnen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een dupligordijn lijkt op een plissé.
 • Jaloezieën in Rotterdam nodig? Laat jouw horizontale jaloezieën op maat maken! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Houten jaloezie kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Pracht en praal met plisségordijnenPlisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ra..
 • Rolgordijn op maat in Rotterdam nodig? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Lamellen in Rotterdam nodig? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Het gemak van kunststof kozijnenSpeciaal voor kunststof kozijnen hebben wij een mooie oplossing.
 • Op zoek naar sfeervolle shutters in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle