608-vloeren_vinyl-header.webp

Praktisch gemak met een vinylvloer

Wil je graag een vinyl vloer kopen in Rotterdam? Door de vele voordelen van vinyl zien we deze vloersoort steeds vaker terug in woningen en (huur)appartementen. Het grootste voordeel is het prijskaartje. In vergelijking met andere vloeren, zoals laminaat en PVC, zijn vinyl vloeren een stuk goedkoper. Dit verschil ga je vooral merken als je grotere oppervlaktes gaat bedekken met vinyl. Denk aan een naadloze vinylvloer in de gehele woonkamer tot de keuken of het bekleden van de complete eerste verdieping. Met name in huurhuizen en appartementen is vinyl een populaire keuze, omdat het een zeer budgetvriendelijke en gebruiksvriendelijke vloersoort is. Door het vochtbestendige karakter is het materiaal ook geschikt voor een badkamer. Vinyl is gemakkelijk schoon te houden, biedt veel comfort en is perfect te combineren met vloerverwarming. Daarnaast hebben kwalitatieve vinylvloeren een levensduur van maar liefst 10 tot 20 jaar. Hierdoor geniet je jarenlang van een prachtige en betaalbare vloer.
Vinyl detail
Vinyl
 

Sfeervolle vinylvloeren in Rotterdam

Op zoek naar een sfeervolle vinylvloer in Rotterdam? De specialisten van Colors@Home Ingrid en Aschwin denken graag met je mee. Omdat vinylvloeren in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn, hebben we ongetwijfeld de perfecte stijl voor jouw wooninterieur. Onze collectie bestaat onder andere uit een vinylvloer met een betonlook, een tegelmotief of een houtlook. Doordat vinyl eenvoudig te installeren is, behoort een visgraat ontwerp of een Hongaarse punt ook tot de mogelijkheden. Een aanvullend voordeel is een vinylvloer een geluiddempend effect heeft. Dit betekent dat voetstappen minder goed hoorbaar zijn, zodat je een rustige leefomgeving creëert. Een geluiddempende vloer is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de (onder)buren. Het leggen van een duurzame vinylvloer kun je zelf proberen, maar wij adviseren om deze vloersoort door onze experts te laten leggen. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw vloer er naadloos en strak bij ligt. Maak gebruik van onze handige legservice en bespaar jezelf een hoop tijd. Bezoek onze inspiratievolle woonwinkel in Rotterdam en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder, zodat jij de beste keus maakt. Ervaar het genot van goede service, hoge kwaliteit en scherpe prijzen.
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle tapijtwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Rotterdam Noord? Doe inspiratie op in onze sfeervolle laminaatwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloeren kopen Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpet kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Lamel parket in RotterdamEen zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitverhouding.
  • Onderhoudsadvies vloeren nodig in Rotterdam? Met een goed onderhoudsadvies; blijft je interieur langer mooi.
triangle