589-raamdecoratie_rolgordijn-header.webp

verduisterende rolgordijnen

Op zoek naar sfeervolle rolgordijnen in Rotterdam? Van verduisterende gordijnen tot lichtdoorlatende stoffen, je vindt het allemaal in onze inspiratievolle woonwinkel. Dankzij onze ruime collectie aan stoffen, hebben we voor iedere stijl de perfecte rolgordijnen. In ons assortiment kom je transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen tegen. Omdat ieder raamwerk anders is, laat je jouw rolgordijn op maat maken. Het voordeel is dat er geen lichtstralen langs de randen gaat. Personaliseer de gordijnen met ringen, een onderlat of een designbediening. Door de vele opties in kleuren, stoffen en uitvoeringen hebben we ongetwijfeld de perfecte rolgordijn voor jou.
Rolgordijn Rotterdam
Rolgordijnen Rotterdam
 

Rolgordijnen zijn niet alleen een sfeervolle interieurdecoratie, maar het geeft ook een gevoel van privacy en rust. Daarnaast heb je een effectieve bescherming tegen storend zonlicht, ideaal tijdens de zomer. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Kies de juiste kleur en geef jouw wooninterieur een eigen karakter. Met prachtige rolgordijnen wordt direct het gehele huis opgefleurd. Dankzij de verschillende stoffen bepaal je zelf hoeveel zonlicht je doorlaat.

 • Verduisterende stoffen: voor optimale privacy en uitstekende zonwering;
 • Semi-transparante/lichtdoorlatende stoffen: voor een evenwichtige lichtstroom met behoud van privacy;
 • Transparante stoffen: voor het doorlaten van zonlicht en het creëren van een prettige sfeer.

Maatwerk rolgordijnen in Rotterdam

Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor jouw rolgordijnen lang meegaan. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om het rolgordijn te personaliseren. Voeg extra accessoires toe die de gebruiksvriendelijkheid verbeteren en het geheel afmaken. Hierdoor verander je standaard rolgordijnen in luxe raamdecoratie en geef je het interieur direct iets extra’s. Een leuk patroon of het toevoegen van ringen maken al het verschil. Wij hebben niet alleen het beste assortiment aan raamdecoratie, maar ook de beste dienstverlening voor een geweldige klantervaring. Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je graag bij het selecteren van de juiste kleuren en materialen. Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Rotterdam en ervaar het genot van goede service en hoge kwaliteit.

Alle raamdecoratie
 • Elektrische bediening buitenzonwering van Colors@Home Colors@Home Ingrid en Aschwin: Scherpe prijs, goede service en vele mogelijkheden. Advies nodig? Bel ons.
 • Op zoek naar Duo rolgordijnen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Energiebesparende dupligordijnen (of Duette® Shades)Een dupligordijn lijkt op een plissé.
 • Jaloezieën in Rotterdam nodig? Laat jouw horizontale jaloezieën op maat maken! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Houten jaloezie kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Pracht en praal met plisségordijnenPlisségordijnen staan prachtig voor de ramen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor wie geen standaard ra..
 • Rolgordijn op maat in Rotterdam nodig? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Lamellen in Rotterdam nodig? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Op zoek naar sfeervolle vouwgordijnen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
 • Het gemak van kunststof kozijnenSpeciaal voor kunststof kozijnen hebben wij een mooie oplossing.
 • Op zoek naar sfeervolle shutters in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle