1023-Gordijnen_inbetween_header.webp

Inbetween gordijnen voor extra sfeer en privacy

Wil je privacy, maar vind je overgordijnen te zwaar? Inbetweens zijn dan de oplossing! Kom eens naar de winkel in Rotterdam om te kijken naar de vele soorten inbetweens in ons assortiment. Ze worden op maat gemaakt en wanneer je dat wilt kunnen we ze ook thuis komen monteren. Met inbetweens geef je het interieur een open en luchtig gevoel. Als het zonnetje buiten schijnt, wil je daar binnen van meegenieten. Wanneer je zonlicht doorlaat, krijg je namelijk een prachtige lichtinval in de kamer. Inbetweens zitten qua doorschijnendheid tussen vitrages en overgordijnen in. Ze dragen bij aan een betere akoestiek, zonder al teveel licht weg te nemen. Maar ze maken het interieur vooral gezellig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze woonwinkel in Rotterdam en onze adviseurs helpen je graag verder.
Inbetweens Rotterdam
Inbetweens Rotterdam
Alle gordijnen
  • OvergordijnenGordijnen maken je interieur helemaal af.
  • Inbetweens gordijnen kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vitrages kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rail of Roede?Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden geconfectioneerd en worden opgehangen.
  • Closest to nature gordijnen kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle