606-vloeren_tapijt-header.webp

Tapijt is een zacht en tedere vloerbedekking

Op zoek naar een sfeervol en zacht tapijt in Rotterdam? Dan zit je bij de tapijtwinkel van Colors@Home Ingrid en Aschwin goed. Met tapijt creëer je direct een huiselijke sfeer en een unieke uitstraling die perfect bij jouw interieur past. Tapijt is de ideale vloerbedekking om een heerlijk thuisgevoel te realiseren. De comfortabele stof brengt warmte in huis, voelt zacht aan en heeft een rustgevende look. Tapijt is niet alleen sfeervol, maar heeft ook genoeg praktische voordelen. Met tapijt heb je gelijk een geluiddempende vloer, wat goed is voor een prettige akoestiek. Het geluid van zware voetstappen wordt geabsorbeerd, waardoor het geluidsniveau wordt verminderd. Dit is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor de (onder)buren. Hoe dikker het tapijt is, hoe groter het effect van geluidsisolatie.
Tapijt Rotterdam
Tapijtwinkel Rotterdam
 

Sfeervolle tapijten in Rotterdam

Tapijt houdt voldoende warmte vast, zodat je met blote voeten over de vloerbedekking loopt. Omdat tapijt warmte isoleert, zet je de thermostaat een stuk lager en bespaar je tegelijkertijd op jouw energierekening. Zo verdient jouw tapijt zichzelf een klein beetje terug. Daarnaast zorgt de zachte vloerbedekking voor een veilige vloer, aangezien tapijt stroef is aan de onderzijde. Dit betekent dat het risico van uitglijden een stuk kleiner is dan op een gladde vloer (laminaat en pvc). Tapijt is ook prettig voor kinderen die op hun blote knietjes door het huis kruipen of voor ouderen die niet meer zo stabiel op hun benen staan.
 
Tapijt heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in huis, wat resulteert in een gezondere leefomgeving. Deze zachte vloersoort zorgt ervoor dat stofdeeltjes worden opgenomen, waardoor je minder last hebt van stof. Doordat tapijt in vele structuren en kleuren te verkrijgen is, is het verstandig om alle mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Van een grove structuur tot een fijne bewerking en van natuurtinten tot felle kleuren, voor ieder interieur hebben we de beste keuze. Bezoek daarom onze sfeervolle tapijtwinkel in Rotterdam, onze interieurspecialisten helpen je graag verder. Laat je inspireren en neem de tijd om alle structuren te voelen en kleuren te bekijken. Naast kamerbreed tapijt hebben wij karpetten in alle vormen en formaten.
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle tapijtwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Rotterdam Noord? Doe inspiratie op in onze sfeervolle laminaatwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloeren kopen Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpet kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Lamel parket in RotterdamEen zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitverhouding.
  • Onderhoudsadvies vloeren nodig in Rotterdam? Met een goed onderhoudsadvies; blijft je interieur langer mooi.
triangle