1022-WildWonder_header.jpg

De verfwinkel van Rotterdam en omstreken

Wil je kwalitatieve verf kopen? Bij Colors@Home Ingrid en Aschwin vind je verf van hoogwaardige kwaliteit waar ook de professional graag mee werkt. We mengen de verf in alle gewenste kleuren, of het nu gaat om muurverf, hoogglans- of zijdeglanslak, wij zijn de verfspecialist in Rotterdam en omstreken! Je vindt bij ons de allerbeste merken, zoals Sikkens en Flexa Pure, voor een aangename prijs. En natuurlijk krijg je van ons ook de allerbeste materialen mee. Het verfassortiment bestaat uit verf voor binnen en buiten. Kom eens een kijkje nemen in onze verfwinkel.

Verf Rotterdam Verfwinkel Rotterdam

De beste muurverf voor jouw huis

Een simpele, maar effectieve manier om een huis totaal te transformeren is het aanbrengen van goede verf aan zowel de binnen- als buitenkant. Verf geeft meteen een frisse look aan het huis door er een leuk kleurtje aan toe te voegen en het bovendien te beschermen tegen beschadigingen. Het uitkiezen van hoogwaardige muurverf of binnen- en buitenlak is natuurlijk van groot belang, wil je er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Kies daarom voor verf van de beste kwaliteit bij Colors@Home. Bij Colors@Home Ingrid en Aschwin kun je muurverf en andere verfsoorten kopen van verschillende geweldige merken, in diverse kleuren! Bovendien geven wij vakkundig advies, als je niet precies weet welke verf het beste bij jouw huis past. Laat zowel het interieur als de buitenkant van jouw huis altijd goed uit de verf komen met een verflaagje van Colors@Home.

Binnenlak Rotterdam Buitenverf Rotterdam

Muurverf in alle mogelijke kleuren in Rotterdam

Colors@Home in Rotterdam brengt, met kwalitatieve muurverf, kleur in huis. Van een verflaagje met een leuk kleurtje in de kamers van de kinderen of de keuken, wordt de ruimte meteen al een stuk vrolijker. Wij bieden muurverf, buitenverf en binnenverf van ons huismerk Colors en andere merken zoals Sikkens en Flexa Pure. Verf van Colors@Home staat voor kwaliteit, vervaagt niet en beschermt jouw interieur en de buitenkant van het huis tegen weersinvloeden. Onze binnen en buitenverf wordt speciaal voor jou gemengd, totdat er een kleur ontstaat die precies bij jouw smaak past. Hiermee heb je eindeloze mogelijkheden en wordt je huis geverfd in de kleur die jij wenst. Naast muurverf kun je bij Colors@Home Ingrid en Aschwin ook andere soorten verf kopen zoals:

  • Binnenlakken, verf voor het interieur op waterbasis;
  • Buitenlakken, transparante of dekkende verf voor de buitenkant;
  • Beits, transparante of dekkende verf met vochtregulerende eigenschap voor houten basis.

Ook kun je kiezen voor een hoogglans of zijdeglans om een extra accent te leggen op je geweldige verfbeurt in huis. Hierdoor komen de mooie kleuren nog beter tot uiting en ziet het hele huis er splinternieuw uit. Weet je niet zeker welke kleuren je wilt? Colors@Home in Rotterdam houdt de nieuwste kleurentrends altijd in de gaten en inspireert je graag bij het kiezen van de perfecte kleur. Vraag ons deskundig interieuradvies aan en kies samen met ons de kleur waar jouw huis mee tot leven komt. Bezoek onze uitgebreide verfwinkel en ontdek de mogelijkheden. 

Onze merken

Colors Verf
Flexa Pure
Sikkens
 

Onze merken

Colors Verf
Flexa Pure
Sikkens
triangle