748-schilderwerk_slider.jpg

Professioneel schilderwerk in Rotterdam

Bij schilderwerk komt een goede voorbereiding om de hoek kijken en dit vraagt veel tijd en energie. Het inkopen van materialen (verf en apparatuur), het afplakken van de muren en het netjes neerleggen van een stucloper, een strak resultaat vereist de nodige aandacht. Bespaar jezelf een hoop gedoe en besteed jouw schilderwerk in Rotterdam uit. Voor al jouw binnen- en buitenschilderwerk ben je bij Colors@Home Ingrid & Aschwin aan het juiste adres. Wij leveren een professioneel en nauwkeurig resultaat waar je jarenlang veel plezier van hebt. Voor ieder verfproject werken we uitsluitend met de kwaliteitsproducten uit onze eigen verfwinkel.

Daarnaast zijn we Erkend Sikkens schilder, waardoor je verzekerd bent van puur vakmanschap, eersteklas service en een eerlijk advies. Ben je van plan om je bestaande woning op te knappen of zoek je een specialist voor jouw nieuwbouwwoning? Schakel de vakkundige schilders van Ingrid & Aschwin in en wij nemen het schilderwerk uit handen. Wij zijn niet alleen in te huren voor binnenschilderwerk, maar ook voor buitenschilderwerk. Het schilderen van de buitenkant van jouw woning vraagt om een hele andere aanpak en materiaalkennis. Je moet rekening houden met verschillende weersomstandigheden, onbereikbare plekken en de juiste buitenverf. Dit maakt het schilderwerk voor buiten een stuk lastiger dan het schilderen van de binnenkant. Wil je graag jouw schilderwerk in Rotterdam uitbesteden? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Buitenverf Rotterdam
Schilderwerk Rotterdam
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies aan huis nodig? Onze interieuradviseurs komen graag langs in Rotterdam om jouw interieur een boost te geven. Neem contact op.
  • Inmeetservice van Colors@Home Ingrid en AschwinOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van t..
  • Monteren & leggen.
  • Uw schilderwerk in Rotterdam uitbesteden? Schakel de schilders van Colors@Home Ingrid en Aschwin in en uw project is in goede handen.
  • Heeft u een professionele behanger in Rotterdam nodig? Schakel de ervaren behangers van Colors@Home Ingrid en Aschwin in. Neem contact op.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!