621-behang_glasweefsel-header.webp

Renovlies in Rotterdam kopen

Ben je op zoek naar renovlies in Rotterdam? Dan zit je bij Colors@Home Ingrid en Aschwin goed. Wij leveren renovliesbehang van het merk Renostuc. Het behang ziet er bijna hetzelfde uit als glasweefselbehang, maar het verschilt van materie. De naam verklapt het al, dit behang wordt gebruikt om wanden eenvoudig te renoveren.
 
Renovatievlies is erg sterk en vult kleine gaatjes of scheuren gemakkelijk. Je laat een oude wand weer als nieuw ogen. Wanneer je renovatievlies heeft aangebracht, kun je er direct overheen schilderen. Het voordeel is dat de ondergrond gemakkelijk te verven is, waardoor je uiteindelijk minder verf nodig hebt. Omdat renovliesbehang een stuk dikker is dan behang met een patroon, is het verstandig om goed voor te bereiden. Met het juiste gereedschap en kennis is de klus zelf te klaren.
 
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je deskundig advies. Neem een bezoekje aan onze woonwinkel in Rotterdam en laat je inspireren.
Renovlies
Glasweefselbehang
Alle behang
  • Glasweefselbehang kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Fotobehang kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle winkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Renovlies behang kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Kinderbehang kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle winkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
triangle