600-vloeren_laminaat-header.webp

Een onderhoudsadvies op maat voor elk materiaal

Een goed onderhoudsadvies is noodzakelijk om langer én beter te genieten van je mooie interieur. Je kan namelijk je interieur wel mooi inrichten, maar als je vloer of meubel vervolgens vol vlekken zit; daar wordt niemand vrolijk van. Een goed begin is het halve werk, het juiste product doet de rest.

We hebben voor verschillende materialen een onderhoudsadvies op maat geschreven, zodat je vanaf dag één kan genieten van een vloer of meubel dat net zo strak uitziet als in de woonbladen. En mocht je bijvoorbeeld krassen in de vloer krijgen of vlekken op je meubel: geen paniek, komt ook ter sprake. We leggen uit wat je moet doen in simpel geschreven teksten.

Goed onderhoudsadvies; zo blijft je interieur langer mooi

Kies eerst onderstaand een categorie waarvoor je een gratis onderhoudsadvies wilt ontvangen.

Maatwerk raamdecoratie

Harde vloeren

Goed onderhoud draagt bij aan een lange levensduur van je harde vloer, zoals PVC, LVT, vinyl en laminaat.
 
Maatwerk gordijnen

Tapijt

Het toepassen van de juiste reinigingsproducten draagt bij aan een lange levensduur van jouw tapijt. 

Op deze pagina vind je meer informatie, tips & een op maat gemaakt onderhoudsadvies.
Maatwerk raamdecoratie

Vloerkleden

Goed onderhoud zorgt ervoor dat je intenser kan genieten dankzij een schoon en fris vloerkleed.
 
 
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle tapijtwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Rotterdam Noord? Doe inspiratie op in onze sfeervolle laminaatwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloeren kopen Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • PVC vloeren kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Karpet kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Lamel parket in RotterdamEen zeer onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en een optimale prijs- kwaliteitverhouding.
  • Onderhoudsadvies vloeren nodig in Rotterdam? Met een goed onderhoudsadvies; blijft je interieur langer mooi.