1100-gordijnen_ClosetsToNature_header.webp

Closest to nature

Betreed een wereld van duurzame luxe met de bio-based stoffencollectie, waar natuurlijke materialen als wol, linnen, bamboe, jute en katoen samenkomen in een harmonie van comfort en stijl. Omarm het voordeel van bio-based stoffen, die niet alleen afkomstig zijn van hernieuwbare grondstoffen maar ook CO2 opnemen tijdens hun groei. De grondstoffen kunnen steeds opnieuw geoogst of gewonnen worden. De stoffen met het bio-based label zijn 100% samengesteld uit deze milieuvriendelijke vezels, waardoor ze niet alleen een elegantie toevoegen aan je interieur, maar ook eenvoudig recyclebaar zijn. Met een focus op een groenere toekomst, kan je de keus maken die zowel stijlvol als eco bewust is.
 
Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor duurzaamheid. Not just any curtain.
Maatwerk raamdecoratie

Wol

Waan je in de luxe van wollen gordijnen, vakkundig vervaardigd van de haren van schapen.
Wol biedt naast warmte in je interieur ook natuurlijke eigenschappen zoals brandvertraging, geluidsabsorberend, antistatisch vermogen en geur- vlekweerstand.
Maatwerk gordijnen

Linnen

Door de natuurlijke glans en mooie structuur staat linnen bekend om zijn unieke karakter. De onregelmatigheden in de stof vormen de charme van deze natuurlijke vezel.
Maatwerk raamdecoratie

Bamboe

Ontdek de zachte natuurlijke pracht van bamboe. Bamboestoffen zijn zacht, soepel, antistatisch en kreuken nauwelijks.
Maatwerk raamdecoratie

Katoen

Katoen is geliefd om zijn zachtheid, soepelheid en ademende eigenschappen. Onze collectie wordt BCI-katoen vervaardigd. Dit betekent minder water en minder bestrijdingsmiddelen en aandacht voor bodemgezondheid en milieu.
Maatwerk raamdecoratie

Jute

Jute zorgt voor een stoer en tijdloos uiterlijk. Jute staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, waarbij onregelmatigheden in structuur de natuurlijke charme benadrukt.
 

 

Alle gordijnen
  • Inbetweens gordijnen kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vitrages kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rail of Roede?Gordijnen kunnen op verschillende manieren worden geconfectioneerd en worden opgehangen.
  • Closest to nature gordijnen kopen in Rotterdam? Doe inspiratie op in onze sfeervolle woonwinkel! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.