03_2022_LP-slider_1920x600_1
03_2022_LP-slider_1920x600_2

Prachtige sfeer door onze gordijn- en behangcollecties

Thuis is dé plek waar je helemaal tot rust kan komen. Heerlijk vertoeven in je eigen cocon, ver weg van de drukte van alle dag. Met de mooiste gordijnen gemaakt van de meest luxueuze stoffen, maak je jouw woning helemaal af.

Gordijnen zorgen niet alleen voor een geborgen gevoel maar zijn ook echte sfeermakers. Een prachtig behang op de muur met een toffe print, is de kers op de taart. In een handomdraai realiseer je jouw droominterieur en daar helpen we je graag bij. Je profiteert nog t/m 26 februari 2022 van 20% korting op gordijnen en behang.

Vraag naar de voorwaarden.

Colors@Home Ingrid en Aschwin dé interieurspecialist!

Naast alleen gordijnen & behang, bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make over van jouw interieur kunnen zorgen. Je interieur is een afspiegeling van jou als persoon. Colors@Home Ingrid en Aschwin snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Rotterdam bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Maak met ons een afspraak en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenSchieweg 109 - 111|3038 AL Rotterdam
Telefoon 010-4655396|E-mail ingridenaschwin@colorsathome.nl
Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 17.00
Woensdag09.30 - 17.00
Donderdagop afspraak
Vrijdag09.30 - 17.00
Zaterdag09.30 - 17.00
Routebeschrijving
naar onze winkel